Contactati-ne
+40 72 3176 061
contact@curricula.ro
www.winschool.ro

Parinti

Catalogul virtual este un instrument care permite inregistrarea datelor obtinute de un elev / cursant:


Prezente si absente la cursuri - vizualizare detaliata pe zile atunci cand un elev a fost absent, a intarziat sau absentele motivate la un anumit curs. Rolul acestei sectiuni este, in primul rand, de a monitoriza si imbunatati prezenta la cursuri in sens favorabil pentru procesul de invatare. Parintele va avea acces imediat la toate datele despre prezenta elevului (cursantului).

Note - pentru fiecare curs la care elevul (cursantul) este inscris pot fi vizualizate toate notele obtinute. Sectiunea de note este, la randul ei, o componenta complexa care permite definirea sistemului de notare corespunzator fiecarei materii. Sunt definite urmatoarele:  sistem de calificative, sistem de notare 1-10 si sistem de notare procentual. De asemenea, in cadrul modulului dedicat sistemului de notare se pot stabili diferite reguli de calcul ale mediei semestriale si anuale, care permite profesorilor o flexibilitate maxima. Odata definit sistemul de notare, acesta nu mai poate fi modificat pe tot parcusul anului de studii.

Teme - profesorul este cel care poate defini o tema de clasa sau pentru acasa, pentru materia la care preda. Poate fi stabilit un termen limita pentru prezentare, toti cei implicati in procesul de invatare (elev, profesor, parinte si conducerea scolii) putand verifica toate temele, pentru orice elev, in orice moment. Platforma este disponibila atat intern, cat si extern.

Comentarii (aprecieri din partea profesorului asupra modului de interactiune al elevilor la ore) - alaturi de partea de progres cuantificabil exprimat prin notele de la cursuri, partea de comentarii are rolul aprecierii calitative din partea profesorilor. Astfel, pe tot parcursul unei perioade de studii  pot fi adaugate comentarii si aprecieri din partea profesorului asupra modului de interactiune al elevilor la ore. 


Catalog virtual

Catalog virtual

 

 

 

 

CÂT COST??

1. Pentru ?COLI:
GRATUIT

2. Pentru PROFESORI: GRATUIT

3. Pentru P?RIN?I:

CONT GRATUIT: Acces la sistemul de mesagerie si informare

CONT EXPRESS: Se vor actualiza toate informatiile prezente in catalog de 2 ori pe saptamana (note, prezenta, teza, medii).

  50 RON / SEMESTRU
  90 RON / AN

Preturile sunt exprimate in LEI si contin TVA.

CURRICULA sustine cei trei stalpi principali implicati in procesul de Educatie: Parintele, Profesorul si Elevul, pentru o mai buna comunicare si performanta.
Incepe cinema-edu, proiectul de educatie cinematografica pentru elevi

Incepe cinema-edu, proiectul de educatie cinematografica pentru elevi

Cinema-edu, un proiect de educatie cinematografica destinat liceenilor, va ajunge in lunile octombrie si noiembrie in sase orase din tara, printre car...

Alte articole

CURRICULA sustine cei trei stalpi principali implicati in procesul de Educatie: PARINTELE, PROFESORUL si ELEVUL, pentru o mai buna comunicare si performanta.

contacteaza-ne