Contactati-ne
+40 72 3176 061
contact@curricula.ro
www.winschool.ro

Personalizare pentru Institutii de Invatamant

In spatele aplicatiei sta o echipa de tehnicieni, profesori, analisti si o experienta de mai mult de sase ani in care am dezvoltat aplicatii pentru sectorul educational atat public, cat si privat. Solutia functioneaza la toate nivelele, de la Gradinita, Scoala Generala, Liceu si Universitate si poate fi adaptata oricaror cerinte din mediul educational.

Sistemul informatic pentru managementul scolii CURRICULA este foarte flexibil si raspunde necesitatilor fiecarei scoli. Arhitectura aplicatiei a fost creata astfel incat sa permita un grad inalt de customizare.


Customizarea nu se face numai in momentul implementarii softului. Curricula ofera customizare in orice etapa, indiferent de nevoile si cerintele institutiei de invatamant.
 

Cosideram ca acest nivel de customizare este o cerinta fundamentala pentru un sistem informatic de succes al managementului scolii.

 

Extrem de flexibil, sistemul educational Curricula poate fi adaptat cerintelor si necesitatilor fiecarei institutii de invatamant.

 

Aplicatia permite urmatoarele:

Catalog virtual


sistem multilanguage. Pentru adaugarea unei limbi doar se va completa un fisier cu toate labelurile existente;


aplicatia va putea fi personalizata la nivel de layout / culori – numai de catre manageri / administratori;


modificarea sistemului de notare pentru fiecare institutie de invatamant;


modificare / adaugare tipuri de absente;


modificare / adaugare comentarii;


modificare / adagare profil clasa;


usurinta in modificarea interfetei in functie de necesitatile institutiei de invatamant;


usurinta in dezvoltarea de rapoarte personalizate / customizate pentru fiecare scoala in parte.


CURRICULA sustine cei trei stalpi principali implicati in procesul de Educatie: Parintele, Profesorul si Elevul, pentru o mai buna comunicare si performanta.
Incepe cinema-edu, proiectul de educatie cinematografica pentru elevi

Incepe cinema-edu, proiectul de educatie cinematografica pentru elevi

Cinema-edu, un proiect de educatie cinematografica destinat liceenilor, va ajunge in lunile octombrie si noiembrie in sase orase din tara, printre car...

Alte articole

CURRICULA sustine cei trei stalpi principali implicati in procesul de Educatie: PARINTELE, PROFESORUL si ELEVUL, pentru o mai buna comunicare si performanta.

contacteaza-ne