Contactati-ne
+40 72 3176 061
contact@curricula.ro
www.winschool.ro

Termeni si conditii

CURRICULA


Vă mulţumim pentru utilizarea produselor şi a serviciilor noastre.Serviciile sunt oferite de compania SC. UNIT VISION, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul de ordin J40/5098/2007 si CIF : RO21336721, avand sediul in Bucuresti, Calea Rahovei nr.266-268 Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.Serviciile noastre sunt dedicate institutilor de invatatmant din sectorul public sau privat.In cazul preluarii datelor privind minorii şi, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice Termeni şi condiţii suplimentare sau cerinţe suplimentare pentru produse. În cazul anumitor Servicii, există Termeni şi condiţii suplimentare, iar, dacă utilizaţi acele Servicii, Termenii şi condiţiile suplimentare respective fac parte din contractul între unitatea şcolară din care face parte copilul dumneavoastra şi Curricula.


Utilizarea Serviciilor noastre
Trebuie să respectaţi toate politicile puse la dispoziţie în cadrul Serviciilor.Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi.Dumneavoastră ca utilizatori Curricula, achizitionaţi servicii de informare.Institutia de invatamant va beneficia de servicii de management şcolar informaţional, servicii de dotare cu echipamente şi/sau internet sau servicii de asistenţă, prin urmare unitatea şcolară are drept de proprietate asupra datelor. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepţia cazului în care prin contractarea de către unitatea şcolară a licenţei asupra sistemului Curricula, deveniţi utilizatori ai serviciilor noastre.Serviciile noastre afişează un anumit conţinut care nu aparţine Curricula. Responsabilitatea pentru acest conţinut revine exclusiv entităţii care îl pune la dispoziţie si anume unitaţii şcolare. În ceea ce priveşte utilizarea Serviciilor de către dvs., in calitate de beneficiari ai sistemului, veti putea fi informati, sa primiti anunţuri privind serviciile, mesaje administrative şi alte informaţii. Puteţi renunţa la unele dintre aceste comunicări, prin bifarea/debifarea acestora din Setările contului dumneavoastra Curricula.


Contul dvs. Curricula
Pentru a utiliza serviciile Curricula, este necesar un Cont Curricula. Prin contractarea sistemului Curricula de către unitatea şcolară, deveniţi automat una din următoarele categorii de utilizatori: cadru didactic, personal secretariat, personal conducere. Ca părinte, beneficiaţi de un cont gratuit, ce vă oferă posibilitatea accesării mesageriei. Suplimentar, beneficiati de abonamentul Express, asa cum este descris în secţiunea Părinti, disponibilă pe site-ul www.curricula.ro


Conţinutul dvs. în cadrul Serviciilor noastre
Anumite Servicii vă permit să trimiteţi conţinut. Curricula nu are acces la conţinutul mesajelor transmise utilizatori. Curricula administrează platforma de management şcolar interactiv şi modulele integrate în această platformă: catalog şcolar electronic, mesagerie, modulul dedicat secretariatului, modulul dedicat directorilor, modulul pentru profesori şi nu intervine asupra datelor conţinute de sistem.Anumite Servicii vă pot oferi modalităţi de accesare şi de eliminare a conţinutului furnizat către respectivul Serviciu. De asemenea, anumite Servicii au Termeni şi condiţii sau setări care restrâng domeniul de utilizare a conţinutului trimis în cadrul respectivelor Servicii. Asiguraţi-vă că deţineţi drepturile necesare pentru a ne acorda această licenţă pentru întregul conţinut pe care îl trimiteţi către Serviciile noastre.


Despre programele software din cadrul Serviciilor
Nu aveţi dreptul să copiaţi, să modificaţi, să distribuiţi, să vindeţi sau să închiriaţi nicio parte a Serviciilor şi a programelor software incluse; nu aveţi dreptul să refaceţi sau să încercaţi să extrageţi codul sursă al respectivului program software, cu excepţia cazurilor aveţi permisiunea scrisă din partea noastră.


Modificarea şi încetarea furnizării Serviciilor
Modificăm şi îmbunătăţim în mod constant Serviciile. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcţionalităţi ori funcţii, iar aceste modificări vor fi notificate în prealabil astfel încat furnizarea de servicii către dumneavoastră să nu sufere.


Garanţii şi declinarea responsabilităţii
Furnizăm Serviciile la un nivel de aptitudine şi atenţie rezonabil din punct de vedere comercial şi sperăm că vă va face plăcere să le utilizaţi.

Cele 2 modalitati de introducere ale datelor in sistem sunt urmatoarele:

–    Introducerea datelor de catre un operator Curricula prin transcriere datelor din catalog-ul fizic utilizat de scoala.

–    Introducrea in sistemul Curricula de catre profesorii din unitatea de invatamant utilizand un cont propriu pentru fiecare cadru didactic.In cazul aparitiei unei erori de transcriere in sistemul Curricula, mentionam ca sistemul nu prezinta pozitia oficiala a institutiei de invatamant, deci singurul document oficial este si ramane catalogul fizic utilizat in scoli conform legii educatiei si a legislatiei in vigoare.Pentru claritate, Curricula nu are dreptul de a interveni asupra datelor din sistem în sensul completării acestora, cu excepţia cazurilor în care Curriula se angajează in mod explicit să realizeze aceasta acţiune prin contract. În orice altă situaţie, Curricula nu este responsabil de lipsa datelor din sistem sau întârzieri privind completarea.


Răspunderea pentru Serviciile noastre
Curricula, furnizorii şi distribuitorii săi nu vor fi în niciun caz responsabili pentru nicio pierdere sau pagubă care nu poate fi prevăzută în mod rezonabil sau care întră în categoria forţei majore.


Despre prezenţii Termeni şi condiţii
Putem să modificăm prezenţii Termeni şi Condiţii şi Termenii şi Condiţiile suplimentare care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislaţiei sau al Serviciilor noastre. Consultaţi periodic Termenii şi condiţiile.Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi Condiţii. Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor şi condiţiilor suplimentare în cadrul Serviciului în cauză. Modificările nu se vor aplica retroactiv şi vor intra în vigoare în termen de minimum paisprezece zile după postare. Totuşi, modificările aferente funcţiilor noi ale unui Serviciu şi cele din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteţi de acord cu modificările aduse Termenilor şi Condiţiilor aferente unui Serviciu, vă sugerăm să întrerupeţi utilizarea Serviciului respectiv.

•    În cazul unei discrepanţe între prezenţii Termeni şi Condiţii şi Termenii şi condiţiile suplimentare, vor prevala Termenii şi condiţiile suplimentare.

•    Prezenţii Termeni şi Condiţii reglementează relaţia dintre Curricula şi dvs. Aceştia nu creează niciun fel de drepturi pentru terţi beneficiari.

•    Dacă nu respectaţi prezenţii Termeni şi Condiţii şi nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunţăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).

•    Dacă anumiţi termeni şi anumite condiţii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor şi Condiţiilor.

Pentru informaţii despre modul în care puteţi să contactaţi Curricula, accesaţi pagina noastră de contact.

CURRICULA sustine cei trei stalpi principali implicati in procesul de Educatie: Parintele, Profesorul si Elevul, pentru o mai buna comunicare si performanta.
Incepe cinema-edu, proiectul de educatie cinematografica pentru elevi

Incepe cinema-edu, proiectul de educatie cinematografica pentru elevi

Cinema-edu, un proiect de educatie cinematografica destinat liceenilor, va ajunge in lunile octombrie si noiembrie in sase orase din tara, printre car...

Alte articole

CURRICULA sustine cei trei stalpi principali implicati in procesul de Educatie: PARINTELE, PROFESORUL si ELEVUL, pentru o mai buna comunicare si performanta.

contacteaza-ne